Wat vind jij?

NHL Stenden Hogeschool - Proef website Proef.info School

Internationaal en persoonlijk - NHL Stenden Hogeschool

​NHL Stenden hogeschool wil in iedere student het beste naar boven halen. Omdat de twee opleidingen die binnen Applied Sciences worden aangeboden kleinschalige opleidingen zijn, is daar inderdaad veel ruimte voor. Biologie en medisch laboratoriumonderzoek en Chemie bij Stenden hebben beide minder dan 50 eerstejaars. In het eerste jaar volgen de studenten van beide opleiding dezelfde vakken. Je kunt dus nog relatief makkelijk switchen. Zoek je een kleinschalige opleiding, waar je al je studiegenoten kent? Ga dan zeker eens de sfeer proeven op een open dag bij NHL Stenden! 

Voor beide opleidingen ligt bij Stenden een belangrijke focus op onderzoek naar en de ontwikkeling van duurzame kunststoffen. Je leert biologische methoden opzetten en optimaliseren voor de productie van nieuwe grondstoffen voor duurzame kunststoffen.

Studeer je Biologie en medisch laboratoriumonderzoek, dan kun je kiezen uit de volgende richtingen:

​Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek:​ Deze specialisatie van Stenden heeft een belangrijke focus op onderzoek naar en de ontwikkeling van duurzame kunststoffen. Je leert biologische methoden opzetten en optimaliseren voor de productie van nieuwe grondstoffen voor duurzame kunststoffen.

Studeer je Chemie, dan kun je kiezen uit de volgende richtingen:

​Chemie: ​Deze specialisatie van NHL Stenden heeft een belangrijke focus op onderzoek naar en de ontwikkeling van duurzame kunststoffen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld nieuwe duurzame kunststoffen ontwikkelt.